Zagorska policija jučer imala pune ruke posla s kradljivcima i prevarantima

Iz trgovine u Krapini ukradena kozmetika, u Stubičkim Toplicama bicikl i dijelovi auspuha s automobila, a Slovenac naručio drva koja mu nisu isporučena 

Objavljeno: 08.09.2022. VH

Policijska uprava krapinsko – zagorska izvijestila je da je u srijedu odgovorna osoba trgovine u Krapini prijavila kako je 31. kolovoza godine nepoznati počinitelj s polica trgovine otuđio kozmetičke i druge proizvode u vrijednosti od više stotina kuna.

Nadalje, 36-godišnjakinja je jučer prijavila kako joj je 6. rujna nepoznati počinitelj s terase trgovine u Stubičkim Toplicama otuđio bicikl, a nepoznati je počinitelj u srijedu s osobnog automobila parkiranog na parkiralištu, također u Stubičkim Toplicama, otuđio dio ispušnog sustava, čime je 29-godišnjoj vlasnici počinjena šteta veća od tisuću kuna. 

Isto tako, u srijedu je vlasnik poduzeća iz Slovenije, 56-godišnji slovenski državljanin, prijavio kako je u prosincu 2021. godine dao predujam od više desetaka tisuća kuna 29-godišnjem hrvatskom državljaninu za dostavu drva koje je 29-godišnjak trebao dostaviti do kraja veljače 2022. godine, a što do sada nije napravio.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba