O slučaju jučer ubijenog zaštitara

NOVE INFORMACIJE: Predao se i treći napadač, svi osumnjičeni su članovi Bad Blue Boysa?

Objavljeno: 04.09.2022. zagorjeinternational

Sinoć nešto iza 20:30, Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o tragičnom događaju koji se zbio 3. rujna oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću. A danas su isplivale nove informacije…

Podsjetimo, nakon prvotnog verbalnog sukoba nepoznati su počinitelji tjelesno napali zaštitara, a zatim pobjegli. Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je preminuo.

Jučer u popodnevnim satima zagrebačka je policija identificirala svu trojicu napadača na zaštitara, dvojica su sinoć uhićena, dok se treći danas predao policiji.

– Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima. Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca – stoji u jučerašnjem priopćenju zagrebačke policije.

Radi se o mladićima rođenima 1999. i 2000. godine. Taj je dvojac bio ključan zbog smrti zaštitara, a prema pisanju Telegrama, sva su trojica pripadnici Bad Blue Boysa.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba