Šiljci u Kunagori nisu postavljeni namjerno?

˝Čovjek je naslonio brane na drvo, no uslijed vremenskih uvjeta su pale i šiljci su se okrenuli˝

Objavljeno: 24.08.2022.

Podsjetimo na slučaj od neki dan kada smo izvijestili o slučaju koji se dogodio u gradu Pregradi, točnije na poljoprivrednoj površini na području Kunagore gdje su mještani, vozeći se motociklima naišli na stare brane, odnosno šiljke okrenute u zrak. Cijeli je slučaj, uz fotografije i kratak opis objavljen i na Facebook stranici ˝Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija˝.

– Svi koji se bavite motocrrosom i quad vožnjama vikendom na području Zagorja, jučer su dečki naišli na postavljene šiljke (stare brane) okrenute u zrak u Kunagori nedaleko od Pregrade na poljskome putu. Posljedice po motoriste mogu biti fatalne i smrtonosne. Podijelite svi – stoji u objavi.

Nakon što smo kontaktirali zagorsku policiju kako bi nam objasnili o čemu se radi kazali su nam kako prijavu nisu dobili pa su nakon našeg upita pokrenuli istragu koja je danas završila. Njihovo očitovanje prenosimo u cijelosti:

– Dovršenim policijskim postupanjem nisu utvrđeni elementi postojanja kaznenog djela ili prekršaja. Utvrđeno je kako je u šumi pored poljoprivredne površine, korisnik poljoprivredne površine naslonio brane na drvo i na taj način ih uskladištio prije otprilike dvije godine. Uslijed vremenskih uvjeta došlo je do pada brani i šiljci su se okrenuli dok su prilikom skladištenja bili okrenuti prema drvu. Korisnik je skladištio poljoprivredne strojeve na taj način zbog obrade tla poljoprivrednih površina u blizini. Uz navedeno poljoprivredno zemljište uzgaja stoku te se na tom mjestu ne nalazi put koji se koristi.

Lokacija šiljaka

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba