Stražaplastika zapošljava tehnologe u proizvodnji i brizgače, evo što se nudi budućim djelatnicima i koji su uvjeti

Objavljeno: 24.08.2022. zagorjeinternational

Tvrtka Stražaplastika iz Huma na Sutli je, zbog povećanog obujma posla, u potrazi za 12 novih radnika u proizvodnom pogonu. Naime, zapošljava se dvoje radnika na poziciji tehnolog/inja proizvodnje i 10 radnika na poziciji brizgač/ica. 

Tehnolozima u proizvodnji nudi se zaposlenje na određeno vrijeme, posao na puno radno vrijeme, smjena rada je prijepodnevna, a troškovi prijevoza pokrivaju se u potpunosti. Što se tiče obrazovanja, potrebna viša ili prvostupanjska razina, a godine iskustva nisu uvjet. 

Budućim djelatnicima na poziciji brizgača nudi se također posao na određeno, puno radno vrijeme, a radi se u dvije smjene te noću. Isto tako, tvrtka će radnicima također u potpunosti pokrivati troškove prijevoza. Što se tiče obrazovanja, potrebna je završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. 

Za posao brizgač/ica prijave se zaprimaju do 31. kolovoza, dok se za posao tehnolog/inja u proizvodnji prijave zaprimaju do 24. rujna. Pisane se zamolbe šalju na adresu tvrtke, Hum na Sutli 123, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba