Jutro počelo s prometnim nesrećama na autocesti

Sudar u tunelu Sveti Rok na A1: Prema Zagrebu kolona oko 10 km, promet zatvoren i na izlazu s autoceste kod Vrgorca iz smjera Zagreba

Objavljeno: 21.08.2022. AB

Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok na autocesti A1 jutros je neko vrijeme bio prekinut promet autocestom u smjeru Zagreba, javljaju iz HAK-a i dodaju da je oko 7.45 sati promet ponovo pušten i vozi se jednim prometnim trakom, ali je kolona u pokretu s povremenim zastojima duga oko 10 kilometara.

Do nesreće je došlo i kod čvora Vrgorac, za sav promet zatvoren je izlaz s autoceste iz smjera Zagreba, promet je preusmjeren na čvor Ravča.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla ponegdje smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara vjetra (bure).

Na graničnom prijelazu Macelj se na izlaz iz zemlje čeka oko sat vremena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba