Nesreća kod Turčina

Nakon 25-godišnjeg motociklista, ozljedama podlegla i njegova mlada suputnica

Objavljeno: 17.08.2022. zagorjeinternational

U nesreći u Turčinu u nedjelju poginuo je motociklist (25), a u bolnici je jučer preminula i njegova suputnica M.S., koja je u nesreći bila teško ozlijeđena. 

Od djevojke su se oprostili iz Kulturno-umjetničke udruge Zasadbreg čija je bila članica. 

– Trenuci su ovo kada čovjek ostaje bez riječi, a suze same teku! Pitamo se, zašto nas je Mateja morala napustiti u najljepšim mladenačkim godinama života? Možda je pozvana tako rano baš zato što je bila tako anđeoski lijepa i dobra?! Jer i nebo treba dobre ljude i lijepe anđele! Mi ćemo zauvijek u srcu čuvati sjećanja na našu dragu Mateju! Hvala ti Mateja što si dio svog života darovala našoj udruzi! Roditeljima, sestri, bratu i svima koji su je voljeli izražavamo iskrenu sućut! – napisali su na Facebooku.

Podsjetimo, vozač (41) automobila nije se zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja i propustio sva vozila koja su imala prednost.

Zbog toga je na prednji lijevi dio njegovog vozila, prednjim dijelom naletio motocikl kojim je u smjeru Ulice Vladimira Nazora, zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljao 25-godišnjak. Od siline udara, motocikl je odbačen uz istočni rub kolnika Zagrebačke ulice, dok su vozač i putnica odbačeni u odvodni kanal s istočne strane kolnika ulice Glavić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba