Dvogodišnjakinja vlastitim zubima ubila zmiju od pola metra

˝Igrala se s njom, a nakon što ju je zmija ugrizla moja je djevojčica uzvratila˝

Objavljeno: 17.08.2022. zagorjeinternational

Nevjerojatan događaj zbio se u Bingölu u Turskoj 10. kolovoza. Naime, dvogodišnjakinja je vlastitim zubima ubila zmiju koja ju je ugrizla dok se igrala u vrtu obiteljske kuće. Susjedi, koji su prvi pronašli djevojčicu i ubijenu zmiju od pola metra, pružili su joj prvu pomoć, a nakon dolaska hitne prevezena je u dječju bolnicu, piše Jutarnji list.

Mehmet Ercan, otac djevojčice, bio je na poslu kada je njegovu kćer ugrizla zmija. Bio je to za njih uobičajeni dan, djevojčica se igrala u vrtu za kojeg su njeni roditelji smatrali da je siguran. U jednom trenutku do nje je došla zmija, a dijete se u neznanju htjelo poigrati s njom. Zmija ju je nedugo nakon toga ugrizla, no djevojčica je pokazala svoju hrabrost i ugrizla ju nazad. Ugriz djevojčice bio je smrtonosan za zmiju.

– Allah ju je zaštitio, stvarno. Naši susjedi su mi rekli da je zmija bila u ruci mog djeteta. Igrala se s njom, a nakon što ju je zmija ugrizla moja je djevojčica uzvratila ugrizom. Njen ugriz bila je povratna reakcija na ono što je proživjela – ispričao je Ercan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba