U dvorište je provalio, no vozilo je bilo otključano, a ključ u njemu

Brzom akcijom zagorske i zagrebačke policije uhićen Slovenac (38) koji je u Oroslavju ukrao teretno vozilo

Objavljeno: 17.08.2022. AB

Policijski službenici PU krapinsko – zagorske i Policijske uprave Zagrebačke su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe proveli kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim slovenskim s nedjelje na ponedjeljak, u Oroslavju je tada nepoznati počinitelj nasilno ušao u dvorište 49-godišnjaka, provalivši dvorišna vrata te je iz dvorišta otuđio otključano teretno vozilo s prikolicom, u kojem se nalazio ključ i odvezao se u nepoznatom smjeru.  

Vrlo brzo, već oko podneva u ponedjeljak su policijski službenici PU zagrebačke pronašli otuđeno teretno vozilo i u vozilu 38-godišnjeg Slovenca, koji je odmah uhićen i doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave krapinsko – zagorske.

– Provedenim i dovršenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako se 38-godišnji državljanin Slovenije dovodi u sumnju poradi počinjenja kaznenog djela teške krađe te je protiv njega podnijeto posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu – izvijestili su iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter