Procijenjena šteta je oko 4000 eura

ŠOKANTNO: Evo u kakvom su stanju mladi gosti iz Švicarske ostavili apartman jednog iznajmljivača

Objavljeno: 15.08.2022. zagorjeinternational

Cijene smještaja na hrvatskoj obali posljednjih su godina skočile u nebo te su često glavna tema rasprava. Ipak, uvijek se pronađe smještaj cjenovno prihvatljiv većini, a tako i mora biti jer u Hrvatsku pristižu i imućni, ali i oni manje imućni gosti.

Ovi prvi, čini se, ponekad znaju biti nemogući. Traže dlaku u jajetu, a iza sebe ostave kaos. 

Jedan iznajmljivač je za Večernji list ispričao svoje iskustvo s mladim gostima iz Švicarske koji su apartman iza sebe ostavili u katastrofalnom stanju. Kako je rekao, bilo ih je sedmero, a iz sebe su ostavili veliku štetu. 

Mladići su slomili stolicu, potrgali su drvene ladice na ormarićima, slomili su ladicu u zamrzivaču, a madrac su toliko uprljali da je jedinu rješenje za vlasnika kupnja novog. 

– Čak su zamijenili vrata od jedne sobe vratima od spremišta, jer je na njima napravljena rupa, nastala očito od udarca šake – ispričao je vlasnik za Večernji list. 

Kako je rekao, morao je odgoditi dolazak gostiju koji su trebali doći nakon njih jer nije želio da uđu u ovakav apartman, a tražit će i naknadu štete.

– Dugo već ne uzimam polog za eventualnu štetu, puno putujemo po svijetu i nigdje to nismo doživjeli. Shvatio sam da se radi o povjerenju. Ja ne želim da se ljudi osjećaju nelagodno kad dolaze kod mene. Kažem nisam čak više ni jako ljut, ali svakako ću poduzeti nešto da se nadoknadi šteta i meni i gostima koji nisu mogli ući u apartman po dogovoru – rekao je. 

Procijenjena šteta u apartmanu je oko 1900 eura, odnosno 4200 eura ako želi da mu se namještaj poklapa jer nije moguće kupiti, primjerice, samo jedan stolac koji se inače prodaje u setu. 

čitatelj Večernjeg lista
čitatelj Večernjeg lista

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba