U sklopu ‘Klanječkog kulturnog ljeta’

U atriju Galerije Antuna Augustinčića sutra će se održati poetsko-glazbena večer ‘Nepažljive riječi’

Objavljeno: 10.08.2022. VH

U sklopu manifestacije ‘Klanječko kulturno ljeto’, Kulturni centar Klanjec, Gradska knjižnica ‘Antun Mihanović’ i Hrvatskozagorsko književno društvo, ovog četvrtka u atriju Galerije Antuna Augustinčića (zgrada stalnog postava) organiziraju poetsko-glazbenu večer pod nazivom ‘Nepažljive riječi’. 

Uz poeziju Vlaste Medić, izbor iz slikarskog opusa Stjepana Đukića Pište i glazbeni program Jurice Vugreka, posjetitelje očekuje lijepa i opuštena ljetna večer, a program će započeti u 19.30 sati. 

Podsjetimo, ovogodišnje ‘Klanječko kulturno ljeto’potrajat će do kraja rujna, a posjetitelje očekuju filmske projekcije na otvorenom ispred Kuće Klajn (19. – 21. kolovoza i 26. – 28. kolovoza), koncert Tomislava Golubana u sklopu ‘Zagorje Blues Etno Festivala’ (21. kolovoza) i ‘Koncert pod zvijezdama’ (22. kolovoza), sve ispred Kuće Klajn. 

Nadalje, 1. rujna bit će organizirane kazališne predstave za djecu u Rakovcu i Novim Dvorima, od 9. do 13. rujna održat će se besplatna foto radionica za djecu i odrasle ‘Svijet u bojama’, a 27. rujna koncert će održati Hrvatski barokni ansambl. 

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba