Dašak Međimurja na Jadranu

Međimurski OPG-ovi predstavili svoje proizvode u Biogradu na Moru 

Objavljeno: 09.08.2022. VH

Međimurska županija još jednom je pokazala važnost suradnje s jedinicama lokalne i regionalne samouprave, a sve u cilju bolje promocije lokalnih proizvođača te razvoja gospodarstva. U suradnji s Turističkom zajednicom Biograda na Moru, OPG-ovi iz Međimurske županije dobili su priliku predstaviti svoje proizvode, pa su se u samom centru ove popularne jadranske destinacije mogli kušati međimurski med, bučino ulje i koštice, lješnjaci, kvalitetna vina, međimurski gin, brašno od heljde i konoplje, starinski češnjak, razni likeri pa čak i magareće mlijeko.

Tijekom turističke sezone u Biogradu na Moru održava se sajam proizvoda domaćih proizvođača te se svaki tjedan predstavljaju proizvođači iz jedne od županija, a međimurski proizvođači svoje proizvode domaćim i stranim turistima predstavljali su od 4. do 9. kolovoza.

Svoje kvalitetne proizvode ove su godine predstavili OPG Gorušica, OPG Branović, OPG Vugrinec, Vinoteka Marco Polo i Good Spirit. Turistička zajednica Međimurske županije promovira kulturnu, turističku i enogastronomsku ponudu Međimurske županije, a međimursku glazbu predstavio je Mirko Švenda Žiga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba