Napravila štetu od nekoliko tisuća kuna

75-godišnjakinja brenerom palila kokošje nametnike pa izazvala požar

Objavljeno: 21.07.2022.

Jučer je u Zagorju evidentiran jedan požar u gospodarskom objektu, jedan požar na otvorenom prostoru, odnosno požar suhe trave i niskog raslinja na poljoprivrednoj površini u Podgrađu, kojom prilikom nije nastala materijalna šteta i jedan požar na otvorenom prostoru u Strmcu Stubičkom do kojeg je došlo uslijed spaljivanja korova u kojem je nagorio drveni stup nosač električnih vodova.

Ističemo požar u mjestu Prišlin do kojeg je došlo kada je 75-godišnjakinja u svom kokošinjcu plinskim brenerom palila kokošje nametnike. Tom je prilikom kroz šupljine u zidu vatra zahvatila bale slame koje su se nalazile u drugoj prostoriji.

U požaru je izgorjelo nekoliko bala slame i drvena vrata, povrijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili pripadnici DVD-a Prišlin, DVD-a Straža i ZJVP Krapina, a materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Kako su izvijestili iz DVD-a Prišlin, u 08:51 sati obavješteni su o požaru gospodarskog objekta u Prišlinu:

– Na intervenciju izlazimo s malim navalnim i velikim navalnim vozilom te šest vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije zatekli smo požar u početnoj fazi. Pristupili smo gašenju unutarnjom navalom i pretraživanju prostora. Brzom reakcijom spriječena je veća materijalna šteta – napisali su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba