U zaprešićke Nove Dvore bana Jelačića stiže “Ljeto kod bana“

PREGRŠT DOGAĐANJA ZA SVE UZRASTE: Čarobne novodvorske večeri otvara popularna Konstrakta – pogledajte što vas još očekuje

Objavljeno: 15.07.2022. zagorjeinternational

Stiglo nam je dugo toplo ljeto, a s njim i vesela ljetna druženja kod bana jer u Nove Dvore bana Jelačića u Zeprešiću, iduće subote, 23. srpnja, stiže “Ljeto kod bana“.

Dođite u Nove Dvore bana Jelačića jer Turistička zajednica grada Zaprešića pripremila je bogat program za sve uzraste, stoga provedi devet sjajnih dana i večeri u jedinstvenom ambijentu park-šume. Čarobne novodvorske večeri otvara jedinstvena Konstrakta i Zemlja gruva, a zabava se nastavlja uz francusku večer koju donosi bend Jall Aux Yeux. Kroz tjedan, dobra vibra nastavlja se u ponedjeljak i utorak uz urbani zvuk sjajnih DJ majstora, uz bogatu ponudu jela i pića na otvorenom prostoru uz Vršilnicu. Srijeda je rezervirana za latino večer uz AireAlto, a četvrtak donosi veliki Pub Quiz Night na otvorenom za koji možete prijaviti svoju ekipu.

Zabava se nastavlja uz neponovljive Cinkuše, zvuk The Kazetofona za apsolutno sve generacije, a zadnji dan srpnja završava u engleskom stilu s Hrvojem Sudarom i Patrickom Walkerom. Tijekom dana možete uživati u tematskim kostimiranim turama, radionicama za djecu, razgledu grada i upoznavanju Zaprešića.

Cjelokupni program možete pronaći ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba