Koncerti, natjecanja, sportska događanja… i sve to do rujna

Kreće manifestacija “Ljeto u Loboru”, a u bogatom programu može se pronaći za svakoga ponešto

Objavljeno: 12.07.2022. VH

Ovog petka kreće manifestacija “Ljeto u Loboru”, a sudeći prema ovogodišnjem bogatom programu koji uključuje brojne koncerte, sportska, dječja te kulturno-umjetnička događanja, svatko će uspjeti pronaći nešto za sebe. 

Bogat program započinje u petak u 20 sati ‘Gitarističkim recitalom’ kod svetišta Majke Božje Gorske, a nastavlja se već idućeg dana ribičkim natjecanjem i 8. memorijalnim turnirom ‘Vladimir Sokolić’. 

Srijeda 20. srpnja bit će humanitarni dan. U Društvenom domu u Loboru održat će se koncert ‘Loborski glazbenici’ za Udrugu sv. Ana, a koncert počinje u 19 sati. Idućeg dana, u četvrtak, održat će se dječji dan, a petak će biti dan tradicije i kulture uz mimohod KUD-ova, večer folklora i dobru zabavu. 

Subota 23. srpnja rezervirana je za sve vrste sportova, a program toga dana počinje ujutro u 9 sati malonogometnim turnirom mjesnih odbora. Navečer slijedi dobra zabava uz koncert limene glazbe. 

U nedjelju 24. srpnja održat će se već dobro poznati ‘Loborfest’, a ponedjeljak 25. srpnja bit će dan mladih kada će se u Kulturnom centru održati pub kviz. 

Veliko je slavlje predviđeno za 26. srpnja kada se slavi Dan općine i tamošnje župe, a sve to uz bogat program koji počinje u 10.30 mimohodom loborskih udruga, nastavlja se svečanom sjednicom Općinskog vijeća u 13 sati, a zatim slijedi cjelodnevna zabava uz glazbu. 

“Ljeto u Loboru” nastavit će se i u kolovozu ‘Loborijadom’ koja će se održati 13. kolovoza u 18 sati, zatim slijede DVD-ove radionica za djecu 20. kolovoza u kojima će se djeca moći družiti s vatrogascima, a tjedan dana nakon će se družiti s lovcima uz edukacije o lovstvu.

Manifestacija završava 3. rujna “Pozdravom ljetu” uz dobru zabavu, Udrugu Loborfest i vatromet. 

Organizator manifestacije su Općina Lobor i loborske udruge. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba