Mnogobrojna publika uživala je proteklog vikenda - evo što vas očekuje ovog tjedna

Provedite ljetne noći u društvu sportske izložbe, Nene Belana i Fiumensa, Urbana & 4 i poznatog DJ-a

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Mnogobrojna publika uživala je proteklog vikenda na manifestaciji ˝Ljeto u dvorcu Oršić˝. Ante Gelo band s odličnim vokalima Ivom Ajduković i Alenom Đurasom rasplesali su dobro raspoloženu publiku, a u četvrtak i petak tu su bile dvije izvrsne predstave od kojih jedna Adam scene ˝Šund naš svagdašnji˝, a druga Teatra Moruzgva ˝Jel tako Zorane˝ koje su dobro nasmijale publiku. Posjetitelji su se mogli družiti i uživati u glazbi benda ˝The Sway band˝. Da li ste bili? Jeste uživali? Ukoliko ste propustili, iskoristite naredne dane jer vas ponovno očekuje bogat program!

Već ovog četvrtka otvara se izložba ˝Sport u Hrvatskom Zagorju. Povijest, tradicija i uspjesi˝ na koju je ulaz slobodan, autora Josipa Kajinića, s početkom u 19 sati. U petak s početkom u 21 sat koncert će održati Neno Belan i Fiumensi, nakon čega će za dobru glazbu brinuti DJ Lorenzo. Cijena ulaznice u pretprodaji 40 kuna a na dan događanja 50 kuna.

U subotu, s početkom u 21 sat na pozornicu Oršića stiže Urban & 4, nakon kojih također nastupa DJ Lorenzo. Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna, a na dan događanja 50 kuna.

Ulaznice možete kupiti i u KTIC-u (Toplička 7, Donja Stubica, radnim danom 8 do 15 sati), u Dvorcu Oršić – Muzej seljačkih buna (Samci 64, Gornja Stubica od utorka do petka u vremenu od 9 do 17 sati) i u Termama Jezerčica, na recepciji vodenog parka (Toplička 80, Donja Stubica, svakim danom od 8 do 21 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba