O mailu prve dame oglasio i njen suprug, predsjednik Milanović

˝Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno, nek’ ispitaju kako je školu prošao glupi Bane. Moj sin će završiti srednju školu, a onda će se upisati u HDZ˝

Objavljeno: 05.07.2022. zagorjeinternational

Predsjednik RH Zoran Milanović prokomentirao je mail koji je njegova supruga poslala u školu koju pohađa njihov 17-godišnji sin. Podsjetimo, radi se o nezadovoljstvu zaključenih ocjena

– Vidio sam da je Sanja, moja supruga napisala mail. Ostavila je brazdu, duboki trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, to više nije dijete, on je već odavno sazrio, da je to meni mama napravila kad sam imao 17 godina, ja bih poludio, ali mama je mama – rekao je Milanović, pa nastavio:

– Kriminalna organizacija Handžar media je to pripremila. Što se ne bave toliko ovim svinjarijama koje izvodi Banožić. Ja nisam to pismo pisao, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su zadnji izbor. Ovako te na zub uzme banda. Ovdje je netko bio optužen, to sam ja ustvari, ne moja žena. Novinarima se šalje mail koji je napisala moja žena, sve drugo je laž. Imaš mail star dva tjedna koji je poslala gospođa Musić Milanović u kojem govori o stvarima koje nemaju veze s ocjenama. Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno, pa i na svog sina.

– Zašto je Sanja imala potrebu istjerivati pravdu na transparentan način… To je njena stvar, ali i moja… Što radi Jutarnji s tim mailom. Normalno, objave ga. Koji drugi dokaz imaš? Osim laži? Što je sa zaštitom interesa maloljetnika? Za mene je to odrasli klipan niti tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par mjeseci. Kad je sve završila, imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bih. Ali pozivam sve roditelje da to naprave… Uvijek sam na te koji imaju sve petice gledao čudno. Pa i na svog sina. Zato ga i podbadam redovito. Fućkaš ti sve petice, ima i bitnijih stvari u životu – govori Milanović.

– Jučer popodne ženu mi zove Ana Hanžeković. Inače bih je prijavio SOA-i radi uznemiravanja, ovako je blokirana. Rekla je: “Znaš sprema se neki tekst, pa bi bilo dobro da odgovoriš odmah. Odmah HANZA medija dobiva mail moje supruge, dok oni nisu ni znali da ikakav mail postoji. Ja ga nikad ne bih objavio – kaže.

– Pitat će te zašto imaš pet iz matematike. Jaka stvar, imati sve petice. Zezat će ga u klubu zbog toga. Mislim, bit će štreber najobičniji, ne? To ti je kad si dobar učenik. Smatram da je ovo gubljenje vremena, mislim da je naš mali trebao ići u privatnu školu. Tako se zaštitiš od ološa. Nek’ ispitaju kako je školu prošao glupi Bane (op. a. ministar Banožić). Super-odlikaša ima jako malo u gimnazijama. Nije baš da svatko ima sve petice. Ja na to gledam posprdno. Uvijek su mi bili sumnjivi takvi tipovi – rekao je Milanović, a zatim, nakon što je upitan o razlogu slanja maila sa suprugine službene adrese zašto je supruga mail slala sa službene adrese, kaže:

– Nema drugi. Što im je zaprijetila da će ih zaraziti covidom? Ako ne budete dobri završit ćete na respiratorima. Ako vam djeca imaju ambiciju imati sve pet, obeshrabrite ih. To nije dobro. Poruka roditeljima, ako vas nešto tišti, šaljite mailove, ostavite trag. Ali, morate razumjeti i profesore, imaju puno posla… Škola mora redovito održavati nastavu, ne može se događati da nema nastave. To je obveza škole. Škola je gotova, još godinu dana i moj sin će završiti srednju školu. A onda će se upisati u HDZ – rekao je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter