Zadnji kickboxing turnir prije ljetnih praznika održan u Glini

KAKAV USPJEH: Krapinski kickboxaši kući donijeli pet zlata, jedno srebro i jednu broncu

Objavljeno: 26.06.2022. zagorjeinternational

Članovi Kickboxing kluba Krapina, uz pomoć tvrtke EL-EM DRVO i Željka Štefanića koji je osigurao prijevoz, vodio i hrabrio borce na borilištu, a na kraju ih za izvrsne rezultate i nagradio s ručkom, osvojili su pet zlatnih, jednu srebrnu, jednu brončanu medalju te jedan pokal za najbolju natjecateljicu u kick lightu.

Na turniru je sudjelovalo 15 klubova u 148 startova, a članovi krapinskog kickboxing kluba ostvarili sljedeće rezultate:

Anđelka Tušek osvojila je 1. mjesto u kategoriji starijih kadetkinja, 60 kilograma, početnica u kick lightu, također je proglašena i najboljom natjecateljicom u kick lightu, Ines Petanjko osvaja prvo mjesto u kategoriji starijih kadetkinja 55 kilograma u point fightingu, a svoje drugo zlato zasluženo osvaja i u light contactu. Antonela Cesarec u kategoriji juniorki, 55 kilograma osvaja 1. mjesto u point fightingu, Jakov Sekušak prvo mjesto osvaja među starijim kadetima do 52 kilograma u point fightingu, a Danijel Horvat u istoj kategoriji osvaja srebrnu medalju. Ivano Capek nakon izvrsne pobjede u prvom kolu, u polufinalnoj borbi gubi od kasnijeg pobjednika u kategoriji do 57 kilograma u kick lightu i osvaja 3. mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba