JEDNA OD NAJMRAČNIJIH PRIČA: Pokajala se kada je bilo prekasno

Hrvatica rodila dijete u mađarskom vinogradu, tamo ga ostavila, sve priznala u bolnici, ali beba nije preživjela

Objavljeno: 17.06.2022. zagorjeinternational

Hrvatska policija je noći 16. lipnja izvijestila mađarske kolege da se u bolnici u Osijeku zbrinjava žena koja je prethodno poslijepodne vjerojatno rodila dijete u Mađarskoj. Jučer su mađarski policajci objavili detalje drame koja se odvila i zaprepastila javnost.

Naime, Hrvatica iz Baranje rodila je dijete u mađarskog vinogradu gdje ga je i ostavila nakon čega je pobjegla u Osijek i završila u bolnici. Liječnici, shvativši što se događa, alarmirali su sve nadležne službe, no uz sve napore i hitnu intervenciju mađarske policije, bilo je prekasno, prenosi 24sata.

Hitna pomoć je stigla u vinograd dok je dijete još bilo živo. Helikopterom hitne pomoći prevezeno je u bolnicu. Nažalost, kasnije preminula.

– Naš je posao ne samo fizički nego nerijetko i psihički zahtjevan. Pogotovo kada uz svu tu našu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život. 31-godišnja žena s hrvatskim državljanstvom, koja je dijete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u vinogradu te pobjegla u Osijek prekasno se pokajala i ispričala užasnu priču našim hrvatskim kolegama – napisali su mađarski policajci na društvenim mrežama i dodali kako je ovo jedna od najmračnijih priča koju su ikad podijelili.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba