Zbog nevjerojatnog razloga

Djevojka pala vozački ispit bez da je uopće krenula s vožnjom

Objavljeno: 16.06.2022. zagorjeinternational

U Engleskoj je 17 – godišnjakinja iz Lancashirea pala na vozačkom ispitu, no razlog pada je, pošto djevojka nije stigla ni upaliti automobil i krenuti s vožnjom, nevjerojatan, piše Večernji list.

Ispitivač je djevojku rušio na ispitu zato što je “automobil bio prljav i nespreman za vožnju“.  Naime, primijetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu.

-Nije da su bile prazne konzerve ili smeće posvuda… Cijela situacija je suluda. Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustio. Pala je ispit bez da je uopće vozila. Bila je žalosna i u suzama, a nije uspjela dobiti ni povrat novca koji je tražila jer priliku za ispit praktički nije ni dobila – kazao je njezin otac, dodavši da je najgore što auto uopće nije bio njezin, već od ispitivača kojima su ostali tragovi gumice zato što su brisali nešto u svom zapisniku prije njezinog ispita.

Cijena polaganja vozačkog ispita u Engleskoj iznosi 64 funte, odnosno 600 kuna, a na njega se čeka mjesecima.

-Izdane su smjernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti prije testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze koronavirusom. To se mora poštivati – rekli su iz Agencije za vožnju i sigurnost vozila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba