Održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice

JEDNOGLASNOM ODLUKOM ČLANOVA: Za predsjednika izabran Mirko Blažičević

Objavljeno: 10.06.2022. zagorjeinternational

U četvrtak je održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice na kojoj je jednoglasnom odlukom članova za predsjednika u mandatnom razdoblju 2022. – 2026. godine izabran Mirko Blažičević iz Selna kod Krapinskih Toplica.

Konstituiran je novi saziv Skupštine od 15 članova koje su birali Cehovi Udruženja. U Skupštinu Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice za mandatno razdoblje 2022. – 2026. izabrani su Darko Matkun, Sanja Horvat, Anita Filija, Božica Blažičević, Dario Filipaj, Vjekoslav Filipaj, Damir Tumpa,  Marko Bogović, Jurica Tumpa, Mirko Blažičević, Igor Kerep,  Miljenko Filipčić, Mladen Šoštarko, Mladen Antolić i Josip Ljubić.

Upravni odbor ima sedam članova, a čine ga predsjednici cehova. U njega su imenovani Darko Matkun, Sanja Horvat, Anita Filija, Božica Blažičević, Igor Kerep, Miljenko Filipčić i Damir Tumpa. Po prijedlogu predsjednika, za potpredsjednika Udruženja imenovan je Darko Matkun. Nadzorni odbor ima tri člana koji su također imenovani na ovoj sjednici, a to su Dario Filipaj, Vjekoslav Filipaj i Jurica Tumpa.

Na ovoj sjednici Skupštine izabran je Mirko Blažičević kao predstavnik Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.

Na samom kraju predsjednik se kolegama zahvalio na dosadašnjoj suradnji i povjerenju za sljedeći mandat. Gost sjednice bio je predsjednik Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije Darko Varga koji je čestitao predsjedniku Blažičeviću na novom mandatu te ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti u tijela na sljedeće četiri godine te je pohvalio rad i aktivnosti Udruženja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba