Visina potpore - najviše do 20.000 kuna

Nakon dva tjedna, KZŽ raspisala natječaj za dodjelu potpora za zaštitu nasada od tuče

Objavljeno: 09.06.2022. zagorjeinternational

Nakon dva tjedna od prve tuče koja je pogodila Zagorje, Krapinsko – zagorska županija raspisala je natječaj za dodjelu potpora za zaštitu nasada od tuče.

Kako stoji u natječaju, prihvatljivi korisnici su poljoprivrednici upisani u Upisnike u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Podružnice Krapinsko-zagorske županije, a moraju se baviti primarnom proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i imati višegodišnji nasad upisan u ARKOD. Također, stoji u natječaju, prihvatljive su aktivnosti koje su nastale nakon 01. siječnja ove godine.

Visina potpore za kupnju materijala i elementa za postavljanje sustava za zaštitu od tuče iznosi do 60 posto prihvatljivih aktivnosti, a najviše do 20.000 kuna. Isplata dodijeljene potpore temeljem Odluke o dodjeli sredstava biti će isplaćena na način da se 50 posto dodijeljene potpore isplati u roku od 30 dana od potpisivanja Ugovora s korisnikom, a ostatak potpore biti će isplaćen nakon dostave i prihvaćanja Izvješća s popratnom dokumentacijom od strane davatelja potpore.

Zahtjev za potporu s obveznom dokumentacijom dostavlja se isključivo putem pošte na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49 000 Krapina s naznakom ˝Natječaj za potporu za zaštitu višegodišnjih nasada od padalina na području Krapinsko – zagorske županije u 2022. godini˝.

Rok za podnošenje Zahtjeva za potporu teče od dana objave natječaja i traje do 8. srpnja ove godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba