U prometnoj nesreći u Donjoj Šemnici ozlijeđena dva vozača

U zavoju prešao u suprotnu traku pa se zabio u teretni automobil

Objavljeno: 09.06.2022.

Jučer popodne, oko 16.30 sati u Donjoj Šemnici je došlo do prometne nesreće kojoj je uzrok bio nedozvoljen prelazak iz jedne trake u drugu.

Kako je izvijestila Policijska uprava krapinsko – zagorska, do prometne nesreće je došlo kada se 54-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju prešao u lijevo preko pune razdjelne crte na dio kolnika namijenjen prometu vozila iz suprotnog smjera. Tom je prilikom prednjim lijevim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio teretnog automobila, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin.

U prometnoj nesreći putnik u teretnom automobilu, 49-godišnji hrvatski državljanin zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je 35-godišnji vozač teretnog automobila zadobio lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružana u Općoj bolnici Zabok.

Najnovije po kategorijama

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

POVODOM SVJETSKOG DANA SRCA: Klinika Magdalena tradicionalno provodi akciju besplatnog mjerenja krvnog tlaka i EKG

BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI: “Promijenimo ono što možemo promijeniti – ne možemo utjecati na genetiku koja nam je zadana, ali na kvalitetu života možemo“

Objavljeno: 23.09.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter