U prometnoj nesreći u Donjoj Šemnici ozlijeđena dva vozača

U zavoju prešao u suprotnu traku pa se zabio u teretni automobil

Objavljeno: 09.06.2022.

Jučer popodne, oko 16.30 sati u Donjoj Šemnici je došlo do prometne nesreće kojoj je uzrok bio nedozvoljen prelazak iz jedne trake u drugu.

Kako je izvijestila Policijska uprava krapinsko – zagorska, do prometne nesreće je došlo kada se 54-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju prešao u lijevo preko pune razdjelne crte na dio kolnika namijenjen prometu vozila iz suprotnog smjera. Tom je prilikom prednjim lijevim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio teretnog automobila, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin.

U prometnoj nesreći putnik u teretnom automobilu, 49-godišnji hrvatski državljanin zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je 35-godišnji vozač teretnog automobila zadobio lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružana u Općoj bolnici Zabok.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba