Šutnja je zlato

Telekomi digli cijene, ali o tome nisu obavijestili svoje korisnike, ˝propustili˝ i obavijestiti o pravu na prekid ugovora

Objavljeno: 08.06.2022. zagorjeinternational

Proteklih je dana, većinskim dijelom bez obavijesti, poskupljenja na temelju pružanja mobilnih pretplate od tri do osam kuna uveli i pružatelji mobilnih usluga – HT, A1, Telemach. Uz to, izuzetak je A1 koji za svoju Homebox uslugu diže iznos računa za 20 kuna.

Poskupljenje ovisi o pružatelju usluge a riječ je o tri najveća pružatelja mobilne usluge u Hrvatskoj. Radi se o HT, A1 i Telemach. Telemach je svoje povećanje cijena odlučio staviti u aktivaciju sa 01. srpnjem 2022. dok je HT to već napravio sa 01. lipnja 2022. Ipak HT je zaboravio (namjerno ili ne) obavijestiti svoje pretplatnike da imaju pravo na prekid ugovora bez dodatnih naknada (ili kako to vole nazivati u telekom svijetu ˝PENALA”), piše portal preporucamo.com.

Dakle osim HT-a i ostali pružatelji mobilnih usluga: A1 i Telemach mogli bi vam prešutjeti kako imate pravo na prekid ugovora bez dodatnih naknada. Razlog povećanja cijena, dakako, leži u tome što je na tržištu značajno povećanje i sirovina i energetike.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba