NOGOMETNA POSLASTICA: Krapinski Zagorec uvjerljivom pobjedom protiv Gaja iz Mača potvrdio naslov prvaka

GREGUROVIĆ: Sretni smo, ovo je i uspjeh Grada! KOLAR: U 2. HNL u financiranje kluba će se uključiti i Županija

Objavljeno: 28.05.2022. zagorjeinternational

Danas se na nogometnom igralištu ŠRC Podgora odigrala posljednja prvenstvena utakmica 3. Hrvatske nogometne lige središte, zagorski derbi, u kojem je NK Zagorec iz Krapine pobijedio NK Gaj iz Mača s rezultatom 4:1, a nakon što je osigurao naslov prvaka 3. HNL.

Nogometnom spektaklu pridružio se i krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović istaknuvši:

– Sretni smo i zbog rukometaša, sretni smo bili i zbog mažoretkinja, a danas smo posebno sretni zbog Zagorca. Naravno da to nije samo njihov uspjeh. To je i uspjeh Grada i prezentacija grada – rekao je Gregurović čestitavši treneru Damiru Milinoviću i podsjetio na ulaganja grada u ŠRC Podgora, jednom od najljepših sportskih centara na ovom području Hrvatske pa dodao:

– Naravno da tu nećemo stati jer imamo ideje za dalje, za uređenje centra, ne samo za nogomet, nego i za druge sportove – poručio je Gregurović.

Predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije Stjepan Merkaš naglasio je kako je ovo čudo.

– Nakon niza pobjeda, danas su ostvarili još jednu i osigurali kvalifikacije za ulazak u Drugu HNL. Ovaj kraj to zaslužuje i nadam se da ćemo uz sportsku sreću, znanje i kvalitetu koju smo pokazali to i ostvariti – kazao je Merkaš, a krapinsko – zagorski župan Željko Kolar koji se pridružio Gregurovićevim i Merkaševim čestitkama poručivši:

– Želim im puno sreće u kvalifikacijama kako bi potvrdili ovu sjajnu formu i rezultat, ušli u Drugu HNL, a onda će se i Županija uključiti u financiranje kluba.

Po završetku utakmice održana je svečana dodjela pehara uz popratni zabavni program i odličnu atmosferu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba