Sve nadležne službe su na terenu ​i otklanjaju posljedice

FOTO: Nevrijeme je sinoć nemilosrdno pogodilo sjeverozapadni dio Hrvatske

Objavljeno: 28.05.2022. zagorjeinternational

Oko ponoći kratkotrajno grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je sjeverozapadni dio Hrvatske – dio Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko – bilogorske i Koprivničko – križevačke županije (jak vjetar i obilna kiša).

Na području Bjelovara, Koprivnice i okolice te Đurđevca vatrogasci su imali tehničke intervencije uklanjanja stabala i granja s prometnica. Bilo je povremenih prekida električne energije.  JVP Čakovec je imao deset intervencija uklanjanja stabala s prometnica i ispumpavanja podrumskih prostorija. 

Na području Varaždinske županije zabilježen je nestanak struje (na području općina Vinice i Klenovnik) te ispumpavanje vode u Dubovici. 

Nevrijeme je oko 3 sata zahvatilo i istočni dio Hrvatske. U Virovitičko – podravskoj županiji do 4 sata vatrogasci su imali desetak intervencija uklanjanja stabala i granja s prometnica.

U Osječko – baranjskoj županiji također je bilo intervencija na uklanjanju granja s prometnica i prekida u opskrbi električnom energijom. Zbog srušenog stabla na cesti bila je manja prometna nesreća kod Čepina, bez ozlijeđenih osoba.

Na području Vukovarsko – srijemske županije također ima srušenih stabala i granja na prometnicama i prekida u isporuci električne energije.

Sve nadležne službe su na terenu ​i otklanjaju posljedice nevremena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba