POPODNEVNI SHOW PROGRAM U ZAGREBU: Imam pravo biti pijana!

SCENE KAO IZ FILMA: Djevojka u donjem rublju trčala s nožem u ruci, tukla se s mladićem, a onda su škripale gume

Objavljeno: 13.05.2022. zagorjeinternational

– Tukli su se na parkingu, ona je trčala s nožem u ruci. Policajci su se dobro rastrčali da ih ulove, a ovdje često borave i djeca, tako da je sve ovo ružno za vidjeti – ispričala je svjedokinja o drami koja se prije otprilike dva sata dogodila na zagrebačkim Srednjacima.

– Puno susjeda je vidjelo da djevojka ima nož, valjda je policija zato i došla tako brzo. Bila je dernjava, ali tek kad smo čuli škripanje policijskih guma, shvatili smo što se događa. Bilo ih je kao u filmu. Grozno je to, tu je park, tu su djeca – nastavila je.

– Kako je vidljivo na snimci koju je poslao čitatelj 24 sata, policijski službenici privode djevojku u donjem rublju, a kako su novinarima ispričali susjedi, ova je par poznat po čestim svađama i tučnjavi.
Iz policije kažu kako se radi o prekršajnom postupku, vjerojatno iz domene obiteljskog nasilja.

Jedna od svjedokinja rekla je kako se djevojka derala ˝Imam pravo biti pijana!˝.

Po dolasku policije, mladić i djevojka počeli su bježati od njih. Ipak, ubrzo su ih ulovili, te svakog smjestili u zasebni automobil. Situacija je baš bila ozbiljna. Policajci su njih vrlo brzo uhvatili, ali ta opsada je trajala dosta dugo. Bilo je baš ružno za gledati, ljudi su bili u šoku. Jadni policajci, baš su se rastrčali za njima po parku – dodala je.

Video pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba