Općina Lobor aktivno brine o svojim poduzetnicima i gospodarstvenicima

Načelnica Jembrih: Vjerujem da će im ovo pomoći da se oprave od gubitaka, a one koje se namjeravaju upustiti u vlastiti posao ohrabriti

Objavljeno: 24.04.2022. zagorjeinternational

Općina Lobor poziva poduzetnike na predstavljanje mjera Nacionalnog programa oporavka i otpornosti 2021.-2026. usmjerenih prema razvoju i unapređenju poduzetništva. 

Svi zainteresirani moći će se upoznati s programom u srijedu u 17 sati u Društvenom domu Lobor gdje će se predstaviti mjere potpora poduzećima: za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo, bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća, komercijalizacija inovacija, Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj turističkih proizvoda prihvatljivijih za okoliš te zelenu i digitalnu tranziciju, poticanje aktivnosti umrežavanja u klastere te istraživanja i razvoja u poduzećima u cjelokupnom lancu vrijednosti turizma i ugostiteljstva.

Poziv svim poduzetnicima, gospodarstvenicima, turističkim djelatnicima i onima koji to planiraju postati uputila je i načelnica Ljubica Jembrih.

-U teškim vremenima, koja su nadam se, polako iza nas poduzetnici i ugostitelji su jedna od  skupina koja je pretrpjela velike štete. Vjerujem da će im ovo uvelike pomoći da se oprave od gubitaka, a one koje se namjeravaju upustiti u vlastiti posao, ohrabriti jer samo jačanjem gospodarstva i međusobnim zajedništvom možemo snažno razvijati našu općinu – poručila je Jembrih.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba