U samoizolaciji se nalazi 296 osoba

U KZŽ 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno: 22.04.2022. zagorjeinternational

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 30 novih osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih sedam testirano PCR testom te 23 brzim antigenskim testom.

Oporavilo se 10 osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi  292. U samoizolaciji se nalazi 296 osoba. Broj novooboljelih u proteklih sedam dana na 100.000 stanovnika  iznosi 128, dok je prije tjedan dana bio 141.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.  Dnevni prosjek hospitaliziranih COVID pozitivnih osoba u našim bolnicama je u prošlom tjednu bio sedam pacijenta, jednako kao i tjedan dana prije.

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno je 19 pozitivnih djelatnika, od kojih 10 zdravstvenih. Prošli je tjedan bilo 10 pozitivnih djelatnika, od kojih pet zdravstvenih. U ustanovama pružatelja socijalne usluge  smještaja pozitivan je jedan djelatnik, dok pozitivnih korisnika nema.

Na području Krapinsko-zagorske županije trenutno se nalazi 116 raseljenih osoba iz Ukrajine. Smještene su u privatnom smještaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba