Počinje manifestacija “Zlatarbistričko proljeće 2022.”

Bogat program za sve uzraste kreće već ovog četvrtka, a trajat će sve do 8. svibnja

Objavljeno: 19.04.2022. zagorjeinternational

Ovog tjedna, u četvrtak, započinje manifestacija “Zlatarbistričko proljeće 2022.” koje će započeti tradicionalnim turnirom u kuglanju na visećoj kuglani u Zlatar Bistrici u četvrtak u 10 sati. 

Bogat program u sklopu manifestacije nastavit će se istog popodneva kad će u zlatarbistričkoj Osnovnoj školi biti akcija dobrovoljnog darivanja krvi od 12 do 18 sati, a već idućeg dana, u petak, bit će svečano otvorenje novog dijela Dječjeg vrtića “Zlatni dani” u 16 sati. 

Također, u petak će se održati i svečana sjednica Općinskog vijeća Zlatar Bistrice u 18 sati u zlatarbistričkom Domu kulture, a tada će nastupiti i tamburaški orkestar i mješoviti pjevački zbor KUEU “Kaj”. 

U subotu 23. travnja, Zlatar Bistrica će ugostiti 38. kvalifikacijski turnir mažoretkinja u svojoj sportskoj dvorani. 

Od subote do srijede slijedi kratka pauza, a onda će u srijedu 27. travnja, povodom Dana škole i otvorenja učionice na otvorenom, u OŠ Zlatar Bistrica biti odigrana “Ekopriredba”. Tog petka će općinski Puhački orkestar u prostorima OŠ održati javnu tribinu i prezentaciju instrumenata Osnovne škole Marija Bistrica u 18 sati, a uslijedit će i prigodan koncert u Domu kulture. 

U subotu 30. travnja u 10 sati će se održati Zlatarbistrički kup “Dražen Jurec” u Školskoj sportskoj dvorani, u 17 sati slijedi predavanje Udruge protiv Zakona zastare od pedofilije u Domu kulture, a u 19 sati na istom mjestu Udruga umirovljenika Zlatar Bistrica organizira program “Raspjevano proljeće umirovljenika”. 

U nedjelju će se u 7 sati održati Prvosvibanjske budnice u izvedbi Puhačkog orkestra Zlatar Bistrice, a u 20 sati u Domu kulture gostuje GFUK s predstavom “Ne daj se Njofra” u izvedbi Kazališne grupe “Lectirum”. 

U srijedu 4. svibnja će se u prostorima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zlatar Bistrica održati Dani DVD-a od 8 do 15 sati, a idućeg dana će u Domu kulture u 19 sati biti održano predavanje HGSS-ovca Darka Berljaka “Hrvatska ženska ekspedicija na Mount Everestu”. 

Posljednjeg vikenda će se održati biciklijada “Z biciklinem po našem kraju” u subotu 7. svibnja u 9 sati, a u nedjelju u 9 sati će se održati natjecanje u gađanju glinenih golubova kod prostora Lovačkog doma u Zlatar Bistrici. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba