Užas u Međimurju

Muškarac (42) godinu dana silovao svoju bivšu suprugu i svaki put naplaćivao gledanje maskiranim osobama – ona ostala i trudna

Objavljeno: 10.04.2022. zagorjeinternational

Muškarac (42) iz Međimurja godinu dana je silovao svoju bivšu suprugu, a svaki put bi u prostoriju ušla nepoznata maskirana osoba koja bi za novac gledala što joj radi, piše 24 sata.

Optužnicu protiv njega podignulo je Županijsko državno odvjetništvo, a prijeti mu zatvorska kazna u trajanju od deset godina. Brutalna silovanja počinio je od srpnja 2006. do travnja 2007. godine.

– U podstanarskom stanu joj je tijekom srpnja 2006. godine, nakon što ju je prvo izudarao rukama po glavi i tijelu, a potom bacio na krevet i vezao joj ruke za rub kreveta, skinuo gaćice te joj, unatoč njezinom traženju da ju pusti i pokušajima da ga odgurne nogama, raširio noge – navedeno je u optužnici.

Bivša supruga je ostala trudna.

– Nakon toga u šest navrata je protiv njezine volje s njom imao spolne odnose. Svaki put u prostoriju je ušla nepoznata maskirana osoba i za novac gledala što joj radi, a on je sve radnje snimao te je potom prisiljavao da gleda snimku, zaprijetivši joj svaki put da će je ubiti ako o događaju nekome ispriča. Prilikom spolnih odnosa je zadobivala ozljede i krvarila iz spolovila te ujedno ostala trudna i rodila zajedničko dijete. Kaznena djela silovanja počinjena su na osobito okrutan i osobito ponižavajući način, a silovana ženska osoba ostala je trudna – naveli su tužitelji.

Kada ju je 2006. godine napao u kafiću gdje je radila kao spremačica, završila je u teškom psihičkom stanju na odjelu psihijatrije čakovečke bolnice gdje je liječnicima ispričala što je sve proživjela u životu.

– Došla je u jako teškom stanju. Prvo nije mogla uopće govoriti, čak je i povraćala. Nakon godinu dana, kroz savjetovanje se njezino stanje poboljšalo – kazala je svjedokinja iz obiteljskog savjetovališta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba