Među izlagačima brojne udruge, djeca i umjetnici

Načelnik Beljak otvorio tradicionalnu prodajnu Uskrsnu izložbu pisanica u Stubičkim Toplicama

Objavljeno: 07.04.2022. zagorjeinternational

U srijedu je u Općinskoj vijećnici u Stubičkim Toplicama otvorena tradicionalna prodajna Uskrsna izložba pisanica na kojoj su svoje radove od raznim materijala predstavile članice Udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice, umjetnica Marija Čukelj, učenička zadruga OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice “Bobi”, Društvo “Naša djeca” Stubičke Toplice, Dječji vrtić “Zvirek”, korisnici Centra za rehabilitaciju Pustodol, Renata Surjan i članovi Udruge “Korak po korak do sklada”. 

Otvorenje izložbe upotpunio je program djece iz vrtića i Osnovne škole te korisnici Centra Pustodol.

Prisutne je pozdravila i zamjenica župana Jasna Petek koja je istaknula kako redovito posjećuje ovu izložbu na kojoj svake godine vidi neko novo iznenađenje. 

– Uvijek me iznova oduševite ljubavlju i entuzijazmom kojim uređujete svoje izložbene prostore. Čestitke Udruzi Hrvatska žena, Turističkoj zajednici i Općini Stubičke Toplice, a nadasve svima vama – roditeljima, dedama i bakama koji potičete ove mališane da njeguju našu tradiciju i običaje – poručila je Petek.

Otvorenju izložbe su prisustvovali i predsjednica Udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice Brigitte Gmaz i načelnik Josip Beljak koji ju je i otvorio.

Izložba se može razgledati 6. i 7. travnja, a u subotu seli na uskrsni sajam u Park Vladimira Bosnara. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba