UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE III:

Dođite na radionicu ove subote u Zabok, predstavite svoje ideje i ugrabite 20.000 kuna

Objavljeno: 07.04.2022. zagorjeinternational

Imaš super ideju, a nemaš pare? Ove subote dođi na radionicu u Zabok , predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge. Kroz projekt Uzmi pare i napravi nešto za mlade III. financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja grada Zaboka, a u vrijednosti do 20.000 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi trebaju doći na radionicu (sami ili još bolje s frendovima/cama), predstaviti svoju ideju i motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

– Ukoliko želiš, predložiti ideju, pozivamo te na radionicu koja će se održati ove subota u Centru za mlade KZŽ, na adresi Trg svete Jelene 6, Zabok od 9 do 11 sati. Molimo te da poneseš osobnu iskaznicu kako bismo utvrdili da imaš između 15 i 30 godina te živiš u gradu Zaboku – poručuju organizatori.

Uzmi pare i napravi nešto za mlade financiran je od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a. Za sve informacije možete nas kontaktirati na mail: [email protected] ili na broj: 091 94 103 10, a na radionicu se možeš prijaviti putem linka: Prijavnica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba