NOĆNA POTJERA PO ZABOKU: Mladom vozaču (20) prijeti kazna od 31.300 kuna i devet mjeseci bez vozačke

Bježao policiji, no uspjeli su ga uloviti – bio je pozitivan na THC i kod sebe je imao pet grama marihuane

Objavljeno: 07.04.2022. zagorjeinternational

Policajci su protekle noći prilikom nadzora prometa u Zaboku s dosta muke zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak.

Naime, u pokušaju zaustavljanja, prvotno se vozač nije zaustavio na znak svjetlećom tablicom “Stop policija“, već je samo nastavio vožnju. Policajci su odmah krenuli za njime službenim vozilom, s uporabom svjetlosnih i zvučnih signala, te su ga nedaleko potom uspjeli zaustaviti vozača.

Provedenim nadzorom obavljeno je i preliminarno testiranje radi utvrđivanja prisutnosti droga ili lijekova u organizmu te je kod 20-godišnjaka utvrđena prisutnost droge, odnosno bio je pozitivan na ”THC”, dok je vođenje na liječnički pregled radi daljnjih analiza odbio. Vozač je također i prilikom nadzora policijskim službenicima predao pet grama marihuane.

Protiv mladića je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja s predloženom novčanom kaznom u iznosu od 31.300 kuna i predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima ‘”B” kategorije u trajanju od devet mjeseci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba