Grad upućuje upozorenje i zamolbu građanima

U srijedu kreće deratizacija na području Varaždinskih Toplica

Objavljeno: 25.03.2022. zagorjeinternational

Grad Varaždinske Toplice će 30. ožujka započeti provedbu sustavne deratizacije na području sljedećih naselja: Boričevec Toplički, Črnile, Čurilovec, Donja Poljana, Drenovec, Gornja Poljana, Grešćevina, Hrastovec Toplički, Jalševec Svibovečki, Jarki Horvatićevi, Leskovec Toplički, Lovrentovec, Lukačevec Toplički, Martinkovec, Petkovec Toplički, Pišćanovec, Retkovec Svibovečki, Rukljevina, Svibovec, Škarnik, Tuhovec, Varaždinske Toplice i Vrtlinovec. Osim navedenih naselja, u ovom procesu obuhvatit će se i površine pogodne za razmnožavanje i zadržavanje glodavaca pa stoga iz Grada kažu sljedeće:

– Upozoravamo vas da ćemo deratizaciju obavljati s jednom zaštitnom kutijom po domaćinstvu u kojoj će biti izložena meka. Deratizaciju ćemo obaviti u što kraćem roku, ovisno o vremenskim prilikama. Molimo vas da štakore i miševe zakopate, zatrovane meke ne dirate i ne premještate, sve probleme oko mjera deratizacije na licu mjesta iznesete osoblju koje obavlja deratizaciju ili na broj 099/255-2080 te da za vrijeme postavljanja meka na Vašim domaćinstvima mora biti prisutna odrasla osoba – poručuju iz Grada. 

Za sve daljnje upute stoje Vam na raspolaganju djelatnici Odjela za higijenu, okoliš i sanitaciju Veterinarske stanice d.d. Varaždin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba