Tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja Stipe Mamić obišao Zaštitnu radionicu Srednje strukovne škole Varaždin

“U ovoj radionici osobe sa zdravstvenim i drugim teškoćama marljivo rade i zarađuju novac – možete očekivati podršku Ministarstva”

Objavljeno: 23.03.2022. zagorjeinternational

Državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja Stipe Mamić je u okviru posjete Varaždinskoj županiji obišao Zaštitnu radionicu Srednje strukovne škole Varaždin koja je prošle godine obilježila 15 godina rada. 

Radionicu i njen rad je državnom tajniku, koji je stigao u pratnji župana Anđelka Stričaka i pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslava Huđeka, pokazao ravnatelj Srednje strukovne škole Varaždin Dražen Košćak.

Mamić je pohvalio rad djelatnika te je naglasio da u ovoj radionici osobe sa zdravstvenim i drugim teškoćama marljivo rade i zarađuju novac te je pritom obećao podršku resornog Ministarstva.

Inače, u samoj radionici je zaposleno 28 radnika, od kojih je 15 osoba s invaliditetom. Proizvode različitu radnu i zaštitnu odjeću, navlake za stolice, posteljinu i kućansko rublje, torbe, ruksake i drugu tekstilnu i kožnu galanteriju, zatim namještaj te građevnu stolariju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba