Održana općinska svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša

Strijelac Dino Čukman najbolji je sportaš Marije Bistrice u 2021. godini

Objavljeno: 16.03.2022. zagorjeinternational

Sportska zajednica općine Marija Bistrica organizirala je malu svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša s područja općine u 2021. godini, a najboljim je proglašen Dino Čukman iz marijabistričkog Streljačkog kluba, javlja Radio Marija Bistrica.  

Čukman je prošle godine bio srebrni na Prvenstvu Hrvatske u disciplini ‘serijska zračna puška’, a sa svojom je ekipom na tom natjecanju osvojio i naslov ekipnog prvaka Hrvatske, pa je ekipa Streljačkog kluba Marija Bistrica proglašena najboljom ekipom s područja općine.

U sklopu održane svečanosti dodijeljeno je i nekoliko priznanja za sportske dosege u 2021. godini, a primili su ih Filip Čukman, Matija Kruhak, Lovro Brezovečki, Dominik Milošić, Tin Osrečak i Fran Milošić iz Savate kluba ”Kobra” i  strijelac Darko Galoić. 

Priznanja i plakete su dobitnicima uručili predsjednik Sportske zajednice općine Marija Bistrica Boris Galoića i načelnik  Josip Milički koji je ujedno čestitamo sportašima i zaželio puno više natjecanja i uspjeha u budućnosti. 

????????????????????????????????????

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba