ZA BOLJE SUTRA: Zabočko Učilište Piramida znanja s Ministarstvom turizma i sporta potpisalo ugovor za drugu fazu EU projekta ˝TEDI˝

Čak 110 osoba s invaliditetom dobit će stručna znanja i vještine te tako ojačati svoj položaj na tržištu rada

Objavljeno: 15.03.2022. zagorjeinternational

Učilište Piramida znanja je s Ministarstvom turizma i sporta 11. ožujka potpisalo novi ugovor, čime je ujedno započela i provedba druge faze EU projekta ˝TEDI – turizam, edukacija, integracija˝.

Radi se o projektu kojim se osiguravaju stručna znanja i vještine osoba s invaliditetom, njihova veća zapošljivost i smanjenje socijalne isključenosti. U provedbi projekta, uz nositelja Učilište Piramida znanja, sudjelovat će Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije, Savez društava multiple skleroze Hrvatske i Hotel ˝Kaj˝ Marija Bistrica kao partneri.

Kroz programe edukacije i kroz praktičnu primjenu naučenog, 110 osoba s invaliditetom dobit će priliku ojačati svoj položaj na tržištu rada te prevladati negativne osjećaje s kojima se svakodnevno susreću. Kako bi se osigurala kvaliteta provedbe, educirat će se i mentori i stručnjaci iz partnerskih organizacija koji će aktivno raditi s korisnicima, a projekt će trajati 20 mjeseci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba