U prostorima DVD-a održan “Dječji fašnik v Zlataru”

Zabavu pod maskama uz krafne i čaj upotpunili i posebni gosti, a dodijeljene i nagrade za najbolje maske

Objavljeno: 28.02.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Grada Zlatara, Pučkog otvorenog učilišta dr. Jurja Žerjavića, Društva “Naša djeca” Zlatar i gradske Turističke zajednice, ove je nedjelje održan “Dječji fašnik v Zlataru”. 

Uz zabavu i dječji smijeh, moglo se vidjeti mnoštvo kreativnih i zanimljivih dječjih maski, a za sve okupljene bilo je dovoljno toplog čaja i finih krafni za okrjepu, javlja Radio Zlatar

Na fašniku je bio i klaun “Balonko” koji je zabavljao mališane, a svoje nastupe imale su i mažoretkinje iz Belca, te balerina s Art akademije. 

Prigodno su podijeljene i nagrade za najbolje maske. Čak tri nagrade su podijeljene za najbolju dječju masku, te po jedna za najbolje maskiranu mamu koju je osvojila Sandra Pentavec, najbolje maskiranog tatu koju je osvojio Željko Kotolenko, a podijeljena je i nagrada za najbolje maskiranu obitelj koju su dobili “Husari”, odnosno obitelj Domitran s kojom je na fašnik došla i njihova papiga July. 

Među okupljenima su pod maskom bile i gradonačelnica Jasenka Auguštan Pentek i predsjednica Gradskog vijeća Danijela Findak.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba