Zabočki srednjoškolci i DND Zabok pokrenuli akciju “I igra je lijek“

ZA OSMIJEH MALIH PACIJENATA: Pedijatriji OB Zabok donirali igračke i slikovnice koje su prikupljali više od dva mjeseca

Objavljeno: 18.02.2022.

Povodom Međunarodnog humanitarnog dana, 23. studenoga 2021. godine, učenici 2. EA razreda Srednje škole Zabok sa svojom su razrednicom pokrenuli akciju ˝I igra je lijek˝, u suradnji s Društvom ˝Naša djeca˝ Zabok, u sklopu akcije ˝Za osmijeh djeteta u bolnici˝.

Tijekom studenoga i prosinca prošle godine prikupljale su se igračke i slikovnice, ali i nešto novca kojim je kupljen potrošni materijal za bojanje i crtanje.

Na Svjetski dan bolesnika, 11. veljače, razrednica 2. EA razreda Karolina Ciglar i tajnica DND-a Zabok Jasenka Borovčak sve prikupljeno predale su Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok. Kako je zbog epidemioloških mjera prostorija za igru u bolnici trenutno zatvorena, igračke i kreativni materijal u zasebnim su kutijama raspoređeni u svaku sobu dječjeg odjela. DND Zabok i 2. EA razred zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. – Akcija ˝I igra je lijek˝ za djecu u bolnici nastavlja se i dalje, jer se asortiman dječjih igračaka, slikovnica i potrošnog materijala kontinuirano nadopunjava i osvježuje te pozivamo sve da nam se jave i priključe našoj humanitarnoj akciji – poručuju iz DND-a Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba