U OBITELJSKOJ KUĆI IZGORIO MUŠKARAC: Stiglo službeno priopćenje Županijskog državnog odvjetništva

Požar u Humu na Sutli, pokazuju rezultati provedenog očevida, uzrokovao je kvar na električnoj grijalici

Objavljeno: 04.02.2022. zagorjeinternational

Kao što smo izvještavali, u četvrtak navečer se u Humu na Sutli dogodio požar obiteljske kuće u kojem je, prema za sada neslužbenim informacijama, izgorio mlađi muškarac, dok je još jedan ukućanin ozlijeđen i prevezen na bolničko liječenje.

Slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, koje se u poslijepodnevnim satima i oglasilo službenim priopćenjem.

– Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu je u petak, uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske uprave krapinsko-zagorske, provela hitnu dokaznu radnju očevida povodom požara obiteljske kuće u Humu na Sutli. Prema dosad utvrđenom, u večernjim satima 3. veljače došlo je do požara na katu obiteljske kuće u Humu na Sutli te je u prostoru obiteljske kuće pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe, dok je druga osoba prevezena u bolnicu zbog zadobivenih opeklina. Iz rezultata provedenog očevida, za sada, proizlazi da je uzrok požara kvar vezan uz električnu grijalicu. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu, u suradnji s nadležnom Policijskom upravom krapinsko-zagorskom, poduzima daljnje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđenja svih relevantnih okolnosti i uzroka koji su doveli do ovog događaja – stoji u priopćenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba