Gornjostubički vijećnici donijeli Odluku o prijenosu lokalnog vodovoda Dobri Zdenci u sustav Zagorskog vodovoda, ali uz posebni Zaključak:

“Izradit će se procjena vrijednosti vodovoda te ćemo zatražiti obeštećenje”

Objavljeno: 03.02.2022. zagorjeinternational

Općinsko vijeće Gornje Stubice donijelo je Odluku o načinu skupljanja komunalnog otpada. Podsjetimo, novi zakon predviđa dvije kategorije, kućanstva i nekućanstva, a prema odluci gornjostubičkog Općinskog vijeća, obje će kategorije imati istu cijenu fiksnog dijela, 98 kuna s PDV–om, a za one koji će sami kompostirati biootpad, taj će se iznos smanjiti za 30 kuna. Varijabilni dio cijene ovisit će o tome koliko će korisnik puta dati na odvoz kantu miješanog komunalnog otpada, u skladu s novim cjenikom Eko-flora, koji će biti donesen do kraja travnja.
Vijeće je donijelo i Odluku o prijenosu lokalnog vodovoda Dobri Zdenci u sustav Zagorskog vodovoda, ali i Zaključak, vezan uz Lokalni vodovod Dobri Zdenci i Uredbu o uslužnim područjima, kojim se načelnika Jasmina Krizmanića zadužuje da izradi procjenu vrijednosti lokalnog vodovoda Dobri Zdenci te zatraži od Zagorskog vodovoda obeštećenje, sukladno navedenoj procjeni, i to u financijskoj protuvrijednosti, izvještava Radio Stubica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba