Radi se o izuzetno traženim zanimanjima, a nastava se odvija u popodnevnim satima

Upišite program osposobljavanja za njegovatelje starijih i nemoćnih ili dadilje na zabočkom Učilištu “Piramida znanja”

Objavljeno: 29.01.2022. zagorjeinternational

Učilište “Piramida znanja” iz Zaboka nudi programe osposobljavanja za zanimanje njegovatelj/ica starijih i nemoćnih te zanimanje dadilja. Programi su verificirani i upisuju se u e-radnu knjigu.
Upis desete generacije dadilja je u tijeku, a garantirani početak osposobljavanja je 7. veljače.
Kroz program od 400 sati, koji uključuje 178 sati teorijske nastave, 72 sati vježbi i 150 sati praktične nastave, Učilište nudi sva potrebna znanja za posao dadilje te osigurava materijale potrebne za učenje.
Završetak ovog programa omogućuje i obavljanje djelatnosti dadilje prema zakonskim propisima i pravilima struke, a sa stečenim kvalifikacijama, polaznici mogu otvoriti vlastiti obrt za čuvanje djece.

Osposobljavanje za zanimanje njegovatelj/ica starijih i nemoćnih počinje 14. veljače i traje 500 sati. Polaznici će naučiti razlikovati, odabrati i koristiti odgovarajuće postupke u njezi starijih, nemoćnih i bolesnih osoba te prepoznati promjene u procesu starenja zdravih i bolesnih osoba. Također, naučit će komunicirati na primjeren način s korisnicima i primijeniti pravila poslovnog bontona, pravila i postupke higijene prostora te će se upoznati s pravilima zaštite na radu i pružanja prve pomoći.

Radi se o izuzetno traženom zanimanju s visokom mogućnošću zaposlenja, a na Učilištu “Piramida znanja” nastava se odvija u novom praktikumu s najmodernijom fantom lutkom za vježbe.

Nastava za dadilje i njegovateljice provodi se u popodnevnim satima te je prilagođena već zaposlenim osobama.
Detaljnije informacije o programima dostupne su pozivom na broj 049/282-153 ili 095/902-8835.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba