Hrvatski nogometni savez iskoračio na tržište kriptovaluta

IZDALI ‘LOYALTY KRIPTO TOKEN’: Vlasnici će moći sudjelovati u donošenju odluka, imati pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a

Objavljeno: 15.01.2022. zagorjeinternational

Hrvatski nogometni savez iskoračio je na tržište kriptovaluta. Naime, izdao je ‘loyalty kripto token’ “Vatreni“ uz prateću mobilnu aplikaciju, a sve s ciljem, kako navode iz HNS-a, da prate globalne trendove i da se još bolje povežu s hrvatskim navijačima, piše Poslovni.hr.

Token “Vatreni“ izdan je u suradnji s hrvatskim tvrtkama “Biznisport“ i “AMPnet“, a glavni izvršni direktor tvrtke “AMPnet“ Mislav Javor, pojasnio je detalje.

– Uz podršku HNS-a, a integracijom “AMPnet“ tehnologije i partnera “Biznisporta“, vlasnici tokena moći će sudjelovati u donošenju određenih odluka, imati pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a. Imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Moći će koristiti token i za plaćanje, zato što je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom “Paycek“, koja omogućava plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta – rekao je Javor.

Broj ovih tokena je ograničen, a pretprodaja u ovom trenutku još nije omogućena svima, ali svi oni koji su zainteresirani za kupnju, mogu se upisati na listu čekanja putem web stranice

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba