Od reakcija na poruke do novih mogućnosti za admine grupa

Evo koji sve noviteti stižu na WhatsApp u 2022. godini

Objavljeno: 15.01.2022. zagorjeinternational

Jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka, WhatsApp, tijekom 2021. godine donijela je mnogo noviteta, poput transfera razgovora s iOS-a na Android uređaje, nestajanje poruka i videa, a uveden je i alat za izradu naljepnica. Ipak, ovo nije kraj inovacijama jer se pregršt zanimljivih novosti očekuje i u 2022. godini.

Ova aplikacija, koja trenutno broji preko 2,5 milijarde aktivnih korisnika, uskoro bi mogla uvesti reakcije na poruke. Isprva bi se radilo o šest “emoji“ reakcija, no prema svemu sudeći, to je tek početak, prenosi Tportal.hr.

Isto tako, određene informacije otkrivaju da bi se u budućim nadogradnjama sve slične grupe mogle povezati u jednu zajednicu koja će imati i drugačiju ikonicu od one za grupe. Što se grupa tiče, njihovim administratorima planira se dati više moći, pa će im tako biti dozvoljeno obrisati bilo koju poruku unutar grupe.

Kako je 2021. godine omogućeno prebacivanje podataka s iOS uređaja na Android uređaje, ove godine omogućit će se i prebacivanje s Androida na iOS, odnosno iPhone, a ova se opcija očekuje ubrzo.

Također, u svakoj aplikaciji za razmjenu poruka, korisnicima su vrlo bitne naljepnice, koje bi sada trebale postati mnogo dostupnije u desktop verziji WhatsAppa.

Posljednje, ali ne i manje bitno, u WhatsAppu rade i na opciji pomoću koje će biti lakše nego ikada pronaći restorane, trgovine i slična mjesta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba