POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE: Uz početak drugog polugodišta, župan Kolar se obratio učenicima

“Nažalost, vaši su susreti drukčiji od onih koje smo priželjkivali, ali vjerujemo da će vam učenje i igra u školi ipak biti draži od nastave na daljinu”

Objavljeno: 10.01.2022. zagorjeinternational

Povodom početka drugog polugodišta školske godine 2021./2022., župan Željko Kolar uputio je pismo svim učenicama i učenicima, učiteljicama i učiteljima, profesoricama i profesorima, roditeljima te svim djelatnicima u obrazovnom sustavu.

Pismo prenosimo u cijelosti.

Drage učenice i učenici, drage učiteljice i učitelji, dragi roditelji te svi djelatnici u obrazovnom sustavu, koristim priliku da na početku drugog polugodišta svima uputim jedno veliko hvala na dosadašnjem trudu i predanosti u ovoj školskoj godini, koja je, baš kao i prethodna, opterećena epidemijom COVID-19.

Povratkom u školske klupe, ponovno počinje radost učenja i usvajanje novih znanja. Nažalost, susreti i druženja u nastavku školske godine bit će drukčiji od onih kakve smo priželjkivali, s obzirom na propisane epidemiološke mjere – uz naglasak na nošenje maske i održavanje fizičke distance. Drage učenice i učenici, vjerujemo kako će vam unatoč tome, učenje i igra u školi te nastava s najdražom učiteljicom i najdražim učiteljem, biti draži od nastave na daljinu.

Na samom kraju, uputio bih apel da se svi zajedno nastavimo pridržavati propisanih epidemioloških mjera, budimo i dalje odgovorni! Neka vam je svima sretan i radostan početak drugog polugodišta, u kojem vam želimo još više uspjeha i lijepih školskih trenutaka, unatoč pandemiji koja još uvijek traje.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter