Održana druga redovna godišnja skupština Udruge Petrože – Krušljevo Selo

“Ove nas je godine posebno razveselilo donošenje ‘Lokalnog programa za mlade’ na razini grada Oroslavja”

Objavljeno: 23.12.2021. zagorjeinternational

Udruga Petrože – Krušljevo Selo održala je drugu redovnu godišnju skupštinu, na kojoj je prihvaćeno opisno i financijsko izvješće za ovu godinu, za razdoblje do 21. prosinca, koje je podnio predsjednik udruge Darko Krušelj. U radnom dijelu donesene su odluke o korištenju prostora udruge, jednostavnom knjigovodstvu, Operativni i Financijski plan za 2022. godinu i Strateški plan za razdoblje od 2022. do 2027. godine.
Prema popisu, Udruga trenutno ima 29 članova, a u ovoj godini odobrena su joj financijska sredstva u sklopu dva natječaja Krapinsko – zagorske županije te sredstva jednokratne potpore Grada Oroslavja. Udruga se sufinancira donacijama i članarinom članova.
Zahvaljujući projektu Udruge Petrože, Srednje škole i Grada Oroslavja kao nositelja projekta u razdoblju od 2020. do 2021. godine, na razini grada donesen je početkom siječnja, usvajanjem od strane Gradskog vijeća, i strateški dokument “Lokalni program za mlade“, što je, kažu iz udruge, jedan veliki uspjeh za zajednicu, razvoj civilnog društva na razini grada, ali i same udruge.
Prije održavanja skupštine, članovi udruge su tradicionalno kod kapele sv. Petra i Pavla u Krušljevom Selu okitili jorgovan kuglicama i lampicama, a nakon završetka radnog dijela skupštine, uslijedila je podjela simboličnih nagrada vrijednim članovima udruge i volonterima te druženje. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba