Iznenadio ih prizor, no ništa nije ukradeno

Prvo im se netko pomokrio po vratima, a onda je mjesec dana kasnije i provaljeno u bjelovarski HDZ

Objavljeno: 13.12.2021. zagorjeinternational

Bjelovarski HDZ priopćio je da im je ove nedjelje provaljeno u stranačke prostorije u Bjelovaru gdje je netko porazbacao sve stvari, a prije mjesec dana im se nepoznata osoba pomokrila po ulaznim vratima i sve to objavila na društvenim mrežama, piše Danica.hr.  

Iz stranke su odmah pozvali policiju.

– Ovim putem želimo obavijestiti javnost da nas je jutros neugodno iznenadio prizor koji smo zatekli u našim stranačkim prostorijama. Naime netko je obio ulazna vrata i silom ušao u naše prostorije te nakon toga provalio i vrata od tajništva i praveći nered prevrnuo ormare i ladice u kojima se čuva administrativna dokumentacija – priopćili su iz županijskog HDZ-a.

Isto tako, rekli su da im je prije mjesec dana nepoznati muškarac došao pred stranačke prostorije i pomokrio se po vratima, a svoj je čin snimio i objavio a društvenim mrežama. Kod tog slučaja, kažu iz stranke, nisu reagirali.

Policija je priopćila kako su u tijeku izvidi o provali, a prema neslužbenim informacijama, ništa nije ukradeno već je samo napravljen veliki nered.

Iz PU bjelovarske su kazali kako je “u razdoblju između 10. i 12. prosinca, u Bjelovaru na Trgu Stjepana Radića provaljeno u poslovne prostorije jedne političke stranke iz kojih nepoznati počinitelj nije ništa ukrao“. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba