Priređen prijem za volontere Društva Crvenog križa Varaždinske županije

“Ovi ljudi dokazuju kako ljudsko poštenje i dobrota ne smiju imati granica”

Objavljeno: 11.12.2021. zagorjeinternational

Povodom Međunarodnog dana volontera, koji se svake godine obilježava  početkom prosinca, zamjenica varaždinskog župana Silvija Zagorec upriličila je prijem za volontere Društva Crvenog križa Varaždinske županije, koji su pomagali ljudima na potresom pogođenim područjima te su bili uključeni i u  akcijama procjepljivanja stanovništva.

Zamjenica župana je pohvalila njihovu nesebičnost, trud, uloženo vrijeme i humanost kojeg daju društvu.

– Naši dragi volonteri iz Crvenog križa  odličan su  primjer kako se kroz volontiranje mogu pokrenuti promjene u zajednici darujući onima koji su u potrebi svoje vrijeme i prisutnost. Ono što ih svakako karakterizira su dobrota i plemenitost. Volonteri dokazuju kako ljudsko poštenje i dobrota ne smiju imati granica. Hvala im na svemu – rekla je zamjenica župana Silvija Zagorec  te svim volonterima zaželjele mirne i ugodne nadolazeće blagdane.

Čestitkama se pridružila i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić dok se predsjednica  Društva Crvenog križa Varaždinske županije Rahela Blažević zahvalila na prijemu, naglasivši pritom kako Društvo radi i na poticanju volontiranja mlađe populacije. (ab)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba