Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec pohvalio se odličnim vijestima nakon posjeta tvrtki Bugatti Rimac:

“Tvrtka Mate Rimca namjerava na novih 600.000 četvornih metara graditi dodatne kapacitete i testnu stazu u našem gradu”

Objavljeno: 06.12.2021. zagorjeinternational

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec posjetio je tvrtku Bugatti Rimac pa se na svom Linked in profilu pohvalio odličnim vijestima.

– Drago mi je što vam mogu priopćiti kako će tvrtka Mate Rimca, koja kao u dobra stara vremena nekima neprežaljene bivše države, zapošljava preko 1600 radnika u sklopu 4 firme, ima radničko dioničarstvo (ESOP), kolektivne(!) godišnje, pečenjaru za djelatnike na dvorištu tvrtke (užasa li) i namjerava na novih 600.000 četvornih metara u gradu Sveta Nedelja (koje je kupio od privatne firme) graditi dodatne kapacitete i testnu stazu u našem gradu – napisao je Zurovec, pa nastavio:

– Siguran sam kako će se naći mjesta i za neke političare koji će, ukoliko uopće mogu proći psiho test i pokazati bar nekakvo stručno znanje, moći naći svoje svjetlo pod suncem u jednoj od najperspektivnijih tvrtki na ovom području i našem gradu. Drago mi je što i kampus rapidno napreduje, napomenuo bih kako i tvrtke poput Porschea, Hyundaia, Kiae… ulažu u naš mali grad preko dvijemilijarde kuna, a kad se prva faza investicija završi, samo od komunalne naknade, godišnje u naš grad sjedat će 2,5 milijuna kuna, što će činiti skoro 15 posto ukupnog budžeta od komunalne. Sapienti sat – Pametnome dosta! Svima koji žele ulagati u naš grad i imati uredno poslovanje i život, vrata su širom otvorena i svakako ste dobrodošli – poručio je gradonačelnik Svete Nedelje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter