Grad Klanjec je i ovog Nikolinja pripremio slatke pakete za najmlađe

Sv. Nikola na trgu razveselio male Klanjčane, koji su ga dočekali uz ples i pjesmu

Objavljeno: 06.12.2021. zagorjeinternational

U subotu je na Trg Antuna Mihanovića stigao sveti Nikola, kojeg su oduševljeno, uz pjesmu i ples, dočekali najmlađi, čime su se u Klanjec vratili tradicionalni “Blagdani u gradu“.

– Mališani iz Dječjeg vrtića “Kesten” sa svojim su tetama i ovog puta priredili veseli glazbeni program, pa je i najdraži dječji svetac na trenutak zaboravio na svoje godine i stare kosti te zaplesao s njima – rekli su iz Grada Klanjca.
Na gradskom vijencu, u ime svih mališana koji pohađaju vrtić, simbolično je drugu svijeću upalila ravnateljica Dječjeg vrtića “Kesten” Marina Babić.

– Grad Klanjec pobrinuo se i za dvjestotinjak malih, slatkih paketića za naše najmlađe sugrađane, a organizatori ovog drugog predblagdanskog događanja u našem gradu, Kulturni centar i Gradska knjižnica, uz pomoć svojih sveprisutnih volontera, potrudili su se da ova subotnja večer uz topli čaj i kuhano vino bude dobra pozivnica za novo druženje na trgu 17. prosinca, uz Božićni sajam i školsku božićnu priredbu. Zahvaljujemo i Hrvoju Hrbudu na još jednoj “tajnoj” ulozi – kazali su iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba